Öppen föreläsning 7’e Februari

Saxat från SAJ.SE

Det är dags för tredje säsongen av konceptet Living Room med föreläsningar på Clarion Hotel Sign på Norra Bangatan i Stockholm. Först ut är Sveriges kanske kreativaste föreläsare Teo Häréntillsammans med Sveriges högsta och lägsta äventyrska Annelie Pompe.

Måndag 7 februari kl. 19.00 – 20.45 är det dags för den första av fyra spännande föreläsningar under våren med några av SAJ´s föreläsare.

Teo, som är föreläsare och författare, föreläser om kreativitet och Annelie, som är världsmästare i fridykning och som skall klättra upp till toppen av Mount Everest i maj, föreläser om livsglädje.

– Vi är oerhört glada för det positiva gensvar vi fått från både våra kunder, gäster och föreläsare när vi bjudit in till denna serie föreläsningar i samarbete med hotellet, säger Stefan Jonsson på SAJ.

Kreativitet och livsglädje inleder
Vårens program är spikat och det blir fyra innehållsrika och fullmatade kvällar på Clarion Hotel Sign.
– Det är två föreläsare per tillfälle och så har vi med Lennart (Paulsson) som håller ihop kvällen som moderator och samtalsledare, säger Stefan som också nämner att varje kväll kommer att inledas med en speciell introduktion.
– Vi vill visa upp ett koncept som vi kan erbjuda våra kunder och det är ett tillfälle att få provlyssna på olika föreläsare från vårt nätverk, säger Stefan vidare.

Intresserad?
Du som är intresserad är välkommen att kontakta Stefan Jonsson på SAJ, via e-post stefan@saj.se så skickar han en Inbjudan så att du kan anmäla dig (OBS. En anmälan krävs).

Annonser
%d bloggare gillar detta: